Ο εκλεκτός συνθέτης Άρης Βλάχος και η εξαιρετική ερμηνεύτριά του, Αναστασία Έδεν παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Αυλές»

Κάψτε το σπίτι – Η  Αναστασία Έδεν  τραγουδάει Μάνο Ελευθερίου σε μουσική που συνθέτει ο Άρης Βλάχος
October 2, 2018
«ΠΟΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ» – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ  – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΔΕΝ – ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
May 30, 2020

Τη μουσική υπογράφει ο Άρης Βλάχος και τους στίχους η ερμηνεύτρια και η Ιωάννα Μακκά.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και πάλι μετά την κυκλοφορία από το Ogdoo Music Group του σπουδαίου έργου του Μάνου Ελευθερίου «Κάψτε το σπίτι».

Με την ξεχωριστή καλλιτεχνική χημεία που υπάρχει μεταξύ τους συνθέτουν και πάλι τη δημιουργική τους ομάδα για να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Αυλές». Οι «Αυλές» είναι ένα αισιόδοξο καλοκαιρινό τραγούδι που υμνεί την ευτυχία και την ανεμελιά της αναπότρεπτης αγάπης, που βάφει γαλάζιους τους ουρανούς και τις θάλασσες του κόσμου.

Οι «Αυλές» ρέουν σαν αεράκι που δροσίζει τα ηλιοκαμένα πρόσωπα και σαν ανεμπόδιστο ρυάκι που ζωντανεύει πάλι τα όνειρα που δοκιμάζονται από την ξηρασία της πραγματικότητας. Η μουσική του Άρη Βλάχου ακούγεται σαν το κελάρισμα του ασυγκράτητου νερού που λάμπει κάτω από τον εκτυφλωτικό καλοκαιρινό ουρανό και φέρνει μνήμες από την αθωότητα των ξέγνοιαστων τραγουδιών της δεκαετίας του ’60.

Η Αναστασία Έδεν ερμηνεύει αέρινα αποδίδοντας ανάγλυφα με τη σπάνια φωνή της την αισιοδοξία που αποπνέει το τραγούδι από την πρώτο του νότα έως την τελευταία του λέξη. Οι «Αυλές» είναι ένα τραγούδι κινηματογραφικών θερινών εικόνων που εμφανίζονται αργά, σαν ένα χαρούμενο πλοίο παραθεριστών, από το μακρινό διαυγή ορίζοντα και πλησιάζουν μέσα σε μια έκρηξη χρωμάτων.

Σίγουρα οι «Αυλές» ανήκουν στο soundrack του επερχόμενου καλοκαιριού και θα μας κρατήσουν καλή συντροφιά στις περιπλανήσεις και τα εξερευνητικά μας ταξίδια.

Οι «Αυλές» κυκλοφορούν σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.

AΥΛΕΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΔΕΝ

Στίχοι:Αναστασία Έδεν – Ιωάννα Μακκά

Μουσική: Άρης Βλάχος